tirsdag 22. mars 2011

Vår, ja? Ja, nå snakker vi!

Sola skinner og natten var frostfri her... Nå går det endelig mot vår! :-)

Fant en link til Pardon my chaos på en av de norske bloggene. Hun skriver veldig morsomt, og liker du foto, så sjekk Flickr-kontoen hennes. Fantastiske bilder!

I tillegg har vi fått med en svensk tjej, hvis blogg heter Rät og avig (= rett og vrang). Hun hadde ikke lyst til å være langt nedi den skandinaviske gjengen, og siden hun ba så pent, så er hun lagt til samme øverst. Välkommen ;-)

Kanskje vi rett og slett skulle ha bare én kategori. Man ser jo likevel av overskriftene om de er norske eller utenlandske, ikke sant? Whaddayathink?

Tre til har meldt seg på:
 • Monstermønster som jeg trodde var med fra før, men-men... er det i hvert fall nå. veldig fin blogg som jeg har kikket på en stund, antagelig via andre, da. :-) Fine votter og sokker på gang der...
 • Tiddymor er en fersk blogger med et sjarmtroll av en modell. Og sjekk englevingene på bodyen nedi der. ;-)
 • Monas verden ser ut til å være mest på heklær'n om dagen, men ser et glimt av selbuvotter og tovet mappe der også. Ta en titt! :-)

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Jeg strikker mye og vil gjerne være med. Du finner meg på www.kreativstil.blogspot.com

  Herlig nettsted, dette - jeg skal legge inn lenke :-)

  SvarSlett
 3. Jeg blir gjerne med jeg og :o) Jeg er strikker, men både hekler og scrapper også. Men nå for tiden er strikking det som opptar meg mest.

  SvarSlett
 4. Jeg strikker også mye og er ny i bloggverden. Flott nettsted dette :)

  SvarSlett
 5. Hei, første tur innom for min del, men det er jo flott å samle alle på ein plass. Eg strikker ein god del og vil gjerne vera med.

  SvarSlett